Przejdź do treści
Przejdź do treści
DORADZTWO
Ekonomika i zarządzanie
Produkcja roślinna
Produkcja zwierzęca
Pomorskie Centrum Pszczelarskie
Innowacje w rolnictwie
Rozwój obszarów wiejskich
Ekologia i Ochrona środowiska
Odnawialne źródła energii
WYDARZENIA
Szkolenia
Konferencje
TARGI
Konkursy
PROJEKTY
BIOSOLFarm
Pasza z prosa
Szkolenia dla rolników w ramach PS WPR 2023-2027
Kompleksowe doradztwo rolnicze w ramach PS WPR
WYDAWNICTWA
Pomorskie Wieści Rolnicze
Ulotki i broszury
Materiały konferencyjne
Materiały video
Ogłoszenia
O PODR
Kontakty
O Nas
Dyrekcja
Rada społeczna
Nasza Misja
Historia
Usługi odpłatne
Zajazd Pod Wiatrakiem
Sale konferencyjne
Cennik reklam/ogłoszeń
Szkolenia płatne
Stacja kontroli opryskiwaczy
Centrum Integrowanej Ochrony Roślin
DORADZTWO
Ekonomika i zarządzanie
Produkcja roślinna
Produkcja zwierzęca
Pomorskie Centrum Pszczelarskie
Innowacje w rolnictwie
Rozwój obszarów wiejskich
Ekologia i Ochrona środowiska
Odnawialne źródła energii
WYDARZENIA
Szkolenia
Konferencje
TARGI
Konkursy
PROJEKTY
BIOSOLFarm
Pasza z prosa
Szkolenia dla rolników w ramach PS WPR 2023-2027
Kompleksowe doradztwo rolnicze w ramach PS WPR
WYDAWNICTWA
Pomorskie Wieści Rolnicze
Ulotki i broszury
Materiały konferencyjne
Materiały video
Ogłoszenia
O PODR
Kontakty
O Nas
Dyrekcja
Rada społeczna
Nasza Misja
Historia
Usługi odpłatne
Zajazd Pod Wiatrakiem
Sale konferencyjne
Cennik reklam/ogłoszeń
Szkolenia płatne
Stacja kontroli opryskiwaczy
Centrum Integrowanej Ochrony Roślin
Artykuły merytoryczne
Wiedza to podstawa funkcjonowania każdego gospodarstwa ekologicznego
Pobierz
Zmiany prawne w rolnictwie ekologicznym od roku 2022 –
AKTUALIZACJA
Pobierz
Produkcja Ekologiczna Cz. 1
Pobierz
Produkcja Ekologiczna Cz. 2
Pobierz
Wiesz co jesz? Czyli kupuj świadomie
Pobierz
Super Owoc Jagoda Kamczacka
Pobierz
Ekologiczna towarowa produkcja porzeczki czarnej alternatywą dla produkcji konwencjonalnej
Pobierz
Sprzedaż produktów ekologicznych w województwie pomorskim
Pobierz
Jak prawidłowo oznakować i rozpoznać produkty ekologiczne
Pobierz
Środki ochrony roślin dozwolone do stosowania w rolnictwie ekologicznym
Pobierz
Gospodarka nawozowa w systemie ekologicznym i jej wpływ na żyzność gleby
Pobierz
Metody regulacji zachwaszczenia w gospodarstwach ekologicznych
Pobierz
Proces certyfikacji w gospodarstwie ekologicznym
Pobierz
EKO KONSUMENT – moda czy coś więcej?
Pobierz
BioPomorze: „Zdrowa Ziemia – Zdrowa Żywność – Zdrowy Człowiek”
Pobierz
Przetwórstwo żywności ekologicznej
Pobierz
PERMAKULTURA I EKOLOGIA – korzystanie z siły natury
Pobierz